63-årig kvinde snuppet med næsten 100 gram hash

En 63-årig kvinde fra Odsherred, som for få dage siden blev løsladt efter en afsoning af en frihedsstraf for overtrædelse af narkotikalovgivningen, blev mandag eftermiddag taget med næsten 100 gram hash og anholdt på ny.

Politiet var nærpolitiet i Asnæs havde på baggrund af diverse tip mistanke om, at kvinden var i besiddelse af narkotika og henvendte sig derfor hos hende med en ransagningskendelse godkendt af Retten i Holbæk.

Ved ransagningen af kvindens bopæl fandt politiet i alt 98,5 gram hash og en joint, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 63-årige blev sigtet for den ulovlige besiddelse af hashen

En mandlig bekendt, der var tilstede under politiets besøg, ikke kunne mistænkes for noget ulovligt.

Den 63-årige kan nu forvente igen at skulle stå til regnskab for besiddelsen af disse ulovlige stoffer på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.