Narkobilist med våben og hash i bilen

En slingrende bilist, som kørte fra Skelmosevej ud på Lillevangsvej i Greve, påkaldte sig kort efter klokken to natten til fredag en politipatruljes opmærksomhed.

Patruljen besluttede sig for at standse personbilen og tændte derfor for udrykningssignalet. Men bilisten havde dog ikke meget lyst til at tale med politiet, når han satte farten op for at forsøge at slippe væk. Det lykkedes dog ikke, og politiet fik efter et kortere kørselsforløb stoppet bilen ved Rosenlyparken.

I bilen sad to mænd på 18 år, begge fra Solrød kommune, som blev anholdt, for at sikre at de blev på stedet. Bilen lugtede kraftigt at hashrygning.

Føreren af bilen havde ikke noget kørekort og var desuden påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet for narkokørsel uden førerret.

Passageren blev visiteret og fundet i besiddelse af en lille klump hash på ca. 2 gram, og blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. I bilen fandt politiet et slagvåben, en såkaldt totenschlæger, et knojern, en springkniv og en dolk. Alle de ulovlige ting blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Passageren vedkendte sig ejerskabet af totenschlægeren og springkniven. Føreren erkendte, at han havde røget et par joints og at knojernet var hans. Ingen af dem ville kendes ved dolken, der blev fundet i handskerummet. De unge mænd blev sigtet for at overtræde våbenloven og knivloven. Passageren blev løsladt efter end afhøring. Føreren blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. De vil begge senere høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.