Brand i plejecenter

Lørdag ved 13.30-tiden rykkede Vestsjællands Brandvæsen ud til Kl. 13.32 rykkede brandvæsnet ud til et plejecentret Bakkegården i Hørve, efter personalet havde slået alarm på grund af brand hos en 79-årig kvindelig beboer.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der var opstået i noget tøj på badeværelset, som blev røg- og sodskadet som følge heraf.

Branden havde også udviklet så meget røg, at beboeren måtte tilses, men hun var dog sluppet uden behandlingskrævende skader.

Der var ikke behov for evakuering af øvrige beboere på plejecenteret. Politiet har nu optaget rapport om branden, hvis omstændigheder skal undersøges nærmere, herunder om rygning kan have en rolle i brandens opståen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.