29. marts 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/analogicus-8164369/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5319062">analogicus</a> / <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5319062">Pixabay</a>

Fredag formiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi oplsyninger fra en DSB togfører om, at der var blevet begået hærværk i toget.

Der manglede tre nødhammere og der var ligeledes stjålet en hjertestarter. Desuden havde gerningsmændene affyret en skumslukker på det ene toilet. Hærværket muligvis sket på strækningen fra Jyderup mod Kalundborg og tidligere fredag morgen i tidsrummet kl. 06.28 – 06.48.

Hærværk på station
Inden anmeldelsen om hærværket mod toget, modtog politiet også en anmeldelse om, at der var begået hærværk mod Kalundborg Station. Her var der knust en rude i indangsdøren og der var smidt affald og kager rundt i ventesalen.

Anmeldelsen blev modtaget kl. 06.47.

Politiet sendte en patrulje til stationen for at undersøge sagen, men fandt ikke nogen, der kunne sættes i forbindelse med hærværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.