Greve: Indbrud i flere villaer i weekenden

Politiet søger vidner efter en lang række indbrud i villaer i Greve Kommune i løbet af weekenden.

Politiet har modtaget ikke færre end 10 anmeldelser om indbrud i private boliger.


Det er gået ud over villaer på vejene Bygager, Park Alle, Højdevej, Greve Strandvej (2 anmeldelser), Bonnesvej, Fundersvej, Fiskernesvej, Blågårdsparken og Engblomstvej.

Politiet oplyser, at indbruddene for hovedpartens vedkommende er sket i tidsrummet fra fredag til søndag, mens et enkelt indbrud kan være sket i løbet af hele uge 7. Et indbrud på Bygager er dog sket allerede torsdag aften, men der er store fælles træk for indbruddene uanset tidspunkt.


Ifølge politiet har tyven eller tyvene i langt de fleste tilfælde pillet glaslisterne af en rude for at skaffe sig adgang til boligerne, mens en rude dog er blevet knust i et par tilfælde. Et enkelt sted er tyvens adgang til boligen sket på førstesalen efter knusning af en rude.

Boligerne er herefter er blevet gennemrodet i en søgen efter genstande, der kunne stjæles, f.eks. smykker og kontanter, hvilket er effekter, som ikke fylder så meget, og som derfor er lette at transportere væk fra området uden, at tyven(e) har en bemærkelsesværdig adfærd og derfor vil blive bemærket i lokalområdet.


Samtlige boliger er blevet undersøgt af politiet i et forsøg på at finde tekniske spor, der kan identificere tyven(e).

Resultatet af disse tekniske undersøgelser afventes i øjeblikket, men politiet vil dog allerede nu meget gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt på de anførte veje i løbet af weekenden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.