Brand i sejlbåd – politiet har anholdt 25-årig for brandstiftelse


Video: Presse-fotos.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt og sigtet en 25-årig mand for brandstiftelse efter der tidligt torsdag morgen var brand i en sejlbåd i Holbæk Marina.

Det var en kvinde på vej på arbejde, som klokken 05.44 opdagede branden og slog alarm.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der var meter høje flammer fra båden. På marinaen traf politiet en 25-årig mand, som havde indåndet røg og havde brug for en ambulance. Han blev bragt til sygehuset til observation for røgforgiftning. Politiet havde en mistanke om, at branden var påsat og kørte med efter ambulancen på sygehuset, hvor den 25-årige mand blev anholdt og sigtet for brandstiftelse.

Båden fik store brandskader og der skete varme og sodskade på båden ved siden af, Politiet undersøgte brandstedet og fandt ingen god forklaring på, hvordan branden var opstået. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at forsøge at fastslå brandårsagen, men har en formodning om, at branden var påsat.

Politiet oplyser, at den 25-årige ikke kom noget alvorligt til ved branden. Han er ved artiklens tilblivelse fortsat i politiets varetægt, mens sagen undersøges nærmere. Herefter vil anklagemyndigheden tage stilling, om der er grundlag for at fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.