Lastbil tæt på at ramme bus – buschauffør behandlet for chok

Tirsdag morgen ved halv syv-tiden skete et færdselsuheld på Hovedvejen mellem Osted og Roskilde hvor en lastbilchauffør mistede kontrollen over det tonstunge køretøj.

På uheldsstedet traf politiet en uskadt, 53-årig mand fra Haslev, der selv var kommet ud af den forulykkede lastbil, som han havde været fører af.


Der var ikke andre trafikanter direkte involveret i ulykken, som var sket, da den 53-årige kom kørende ad Hovedvejen i nordøstlig retning mod Roskilde. Af ukendte årsager havde han mistet kontrollen, så lastbilen var kørt over den modsatte kørebanehalvdel og af vejen ind i et skovområde vest for Hovedvejen, hvor den havde ramt et træ, som væltede ud på vejen.

Under uheldet var en modkørende bus tæt på at kollidere med lastbilen, så buschaufføren måtte efterfølgende behandles for chok.

Politiets undersøgelser af lastbilens takograf viste, at lastbilen havde kørt inden for den tilladte hastighed på uheldstidspunktet.


Redningsberedskabet fik ryddet træ og grene væk fra cykelsti og kørebane, så vejen var stort set farbar ingen fra kl. ca. efter en time.

Vognmandsfirmaet sørgede for, at sende en anden lastbil til uheldsstedet for omlæsning af godset på den forulykkede lastbilen, inden denne kunne bjærges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.