Fremmed mand til pige: Vil du med hjem og se nogle hundehvalpe?

En 10-årig pige fra Tune blev mandag på vej hjem fra skole kontaktet af en mand, som kørte i en sort bil, og som spurgte pigen om hun ville med ham hjem og se nogle hundehvalpe.

Episoden fandt sted på et tidspunkt mellem kl. 12.45 og 13.15.

Pigen afslog mandens “tilbud” og kørte hjem uden at være blevet fysisk forulempet på nogen som helst måde.

Pigen beskrev den fremmede mand som lys i huden og med overskæg, ligesom manden talte dansk. Bilen han kørte i blev beskrevet som en “kassebil”.

Det var pigesn far, som kl. 16.45 anmeldte episoden til politiet.

en forebyggende afdeling på politistationen i Køge kigger nu nærmere på henvendelsen i et forsøg på at få identificeret manden, så formålet med hans henvendelse til pigen kan blive afklaret. Denne indsats skal ses i lyset af, at en anden pige i november 2021 også var blevet kontaktet af en fremmed mand kørende i en sort stationcar-lignende bil. Farven på den fremmede mands køretøj er den samme i de to henvendelser om den utryghedsskabende adfærd, men beskrivelsen af køretøjstypen er dog ikke mere forskellig end, at politiet nu vil undersøge, om der kan være en sammenhæng mellem de to henvendelser til politiet.

Har man oplysninger til sagen, så hører den forebyggende afdeling på politistationen i Køge gerne om det på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.