Spritbilist forsøgte at flygte efter uheld

Video: Michael Johannessen.

Mandag aften skete et færdselsuheld, hvor en bil kørte op bag i en anden – efterfølgende forsøgte den ene bilist at stikke af, men blev indhentet og stoppet af den anden.

Uheldet skete kort efter klokken 19.30 i krydset Valdemar Sejrsvej og Lundemarksvej i Holbæk. Her var den ene bilist, en 42-årig mand, blevet påkørt bagfra af den anden bilist, en 34-årig mand, da han holdt for rødt. Efter en kort samtale på uheldsstedet kørte den 34-årige fra stedet, men med den 42-årige bagefter, indtil den 42-årige fik den 34-årige stoppet på Skagerakvej, godt en kilometer fra uheldsstedet. Politiet blev tilkaldt og det viste sig, at den 34-årig var påvirket af spiritus. Desuden var han i forvejen frakendt kørekortet og derfor ikke måtte være fører af sin personbil. Derfor blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

Den 34-årige blev anholdt og sigtet for forholdende, og derefter taget med til udtagelse af en blodprøve, så den præcise påvirkning kan fastslås.

Den 42-årige kunne køre fra stedet igen i sin bil, mens den 34-åriges bil, der havde store skader på fronten efter påkørslen, blev fragtet væk på et “fejeblad”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.