Politiet søger vidne til overfald på Hundige Station

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu en yngre mand som vidne i en sag om vold, hvor en 18-årig mand fra Greve blev overfaldet af tre unge mænd sent om aftenen torsdag d. 11. november.

Overfaldet skete kl ca. 22.48 på Hundige Station, da den var kommet dertil med S-toget i retning mod København.

I forbindelse med efterforskningen af sagen har politiet, bl.a. ud fra videoovervågningsmateriale, fået klarlagt, at vidnet formentlig ankom med samme S-tog som den forurettede. Vidnet gik i retning mod den vestlige udgang, hvor skydedørene imidlertid virkede ikke. Derfor vendte vidnet om og forlod stationen via den østlige udgang samtidig med, at den 18-årige blev overfaldet og tildelt adskillige slag og spark, så han pådrog sig lettere skade.


Politiet vil derfor gerne i kontakt med den yngre mand for at få ham afhørt som vidne for at få eventuelle oplysninger om de tre mistænkte. der betegnes som “mellemøstlig af udseende”. Politiet beder vidnet samt andre, der kan bidrage med oplysninger i sagen, om at henvende sig til efterforskningsafdelingen på Køge politistation via tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.