Spritbilist ramte træ og truede betjent

Torsadg aften ved 21.30-tiden påkørte en 29-årig mand fra Næstved et træ i rabatten på Hovedvejen ved Kirkebjerg lige syd for Osted i Lejre.

Uheldet skete, da han kørte i nordøstlig retning mod Roskilde. Ved sammenstødet med træet mistede bilen højre forhjul, så den ikke kunne køre videre.

I et hus tæt ved hørte beboerne et højt brag udefra. Den mandlige beboer gik ud og så gnister omkring en kørende bil, der kort efter stoppede. Ud af bilen steg en vaklende mand, som ikke var kommet noget alvorligt til ved uheldet.

Politi og ambulance blev tilkaldt og den 29-årige fører af bilen blev tilset. Han var uskadt, men påvirket af spiritus. En alkometertest viste, at hans promille var over det tilladte, så han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Dette gjorde den 29-årige mand så oprevet, at han truede den ene betjent med vold.

Den 29-årige blev ført ud af ambulancen og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev han taget med i detentionen til afrusning natten over. Han blev løsladt efter endt afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.