Mand anholdt efter vejvrede

En 36-årig mand fra Vordingborg blev tordag eftermiddag anholdt efter en episode med vejvrede.

En advarselsdyt fra en anden bilist, fik ifølge politiets døgnrapport, den 36-årige til at følge efter bilisten – en 26-årig mand. Uden for Vordingborg, og på Brydegårdsvej stødte de to biler sammen. Den 36-årige rev døren op til den 26-åriges bil og rev døren op og slog ham adskillige gane i ansigtet, før det lykkedes den 26-årige at lukke og låse døren.

Politiet kom kort efter til stedet og anholdt den 36-årige.

En rutinekontrol viste, at han ikke var påvirket af hverken euforiserende stoffer eller alkohol, og han blev derefter taget med til afhøring på politistationen i Vordingborg. Den 36-årige blev løsladt igen senere på eftermiddagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.