Så mistænkelig mand – fire drenge kontaktede politiet

Nordsjællands Politi modtog søndag eftermiddag ved 17.30-tiden en anmeldelse om en bil med en mandlig fører, som skulle være den samme, som forleden tilbød tre 13-årige piger et lift.

Det var fire 13-årige drenge, som kontaktede politiet og fortalte, at der holdt en bil med en mandlig fører bag rattet på p-pladsen ved Engelsborgvej i Kgs. Lyngby, som skulle være den samme bil, hvorfra en mand i torsdags skulle have tilbudt tre 13-årige piger et lift – ligeledes på samme p-plads.

En politipatrulje blev sendt til stedet og fik kontakt med manden i bilen. Betjentene sikrede sig mandens generalia. Hans forklaring på hans tilstedeværelse både torsdag og søndag gav ikke anledning til at foretage sigtelser, oplyser Nordsjællands Politi.

Læs også: Fremmed mand tilbød 13-årige piger et lift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.