Indbrudstyv taget på fersk gerning

Takket være en opmærksom borger lykkedes det søndag formiddag politiet, at anholde en indbrudstyv.

Nordsjællands Politi modtog en opringning kl.10.30 fra en borger, som fortalte, at han havde set en mand, som tidligere havde parkeret et bil i området, og efterfølgende var gået rundt i kvarteret ved Skovmose Alle i Værløse og nu kom gående tilbage til bilen med to fyldte poser. Det virkede så mistænkeligt, at borgeren havde derfor besluttet sig for at ringe til politiet.

En politipatrulje blev sendt til stedet, og kunne kort efter anholde den mistænkelige mand med poserne og sigte ham for indbrud i en villa på Gammel Hareskovvej. Der er tale om en 33-årig mand fra Herlev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.