Stjal to armbånd i smykkebutik

En smykkeforetning på Nørregadei Køge blev tirsdag eftermiddag udsat for tyveri.

En kvindelig ekspedient kontaktede politiet og fortalte, at man havde mistanke om, at tyven var en mandlig kunde, som var kommet ind i forretningen kort før klokken 13.00, hvor han havde spurgt efter vielsesringe.

Sådanne ringe solgtes ikke i forretningen, hvorefter manden var gået igen.

Lidt senere opdagede ekspedienten, at to armbånd til en værdi af 850 kr. var blevet stjålet i forbindelse med mandens henvendelse i butikken.

Mistanken mod manden blev bestyrket af, at samme mand også kunne mistænkes for et tyveri i en tilsvarende butik i samme butikskæde i Roskilde den 10. september. Videoovervågningen indikerede, at der var tale om samme mand, der blev beskrevet som: A: Mand, 45-60 år, 175-177 cm, almindelig af kropsbygning, brun hudfarve og sort kort hår. Han havde hvid plet i håret og sort overskæg. Manden talte dansk med accent og var iført en halvlang sort vinterjakke med pelskrave, sorte bukser, sorte lædersko og medbragte sorte handsker.


Politiet har nu optaget rapport i et forsøg på at få identificeret den mistænkte, hvorfor personer med oplysninger om identiteten på ham eller hans opholdssted gerne må kontakte politiet på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.