Rambuktyveri mod lampeforretning – flugtbil i flammer

Lokale borgere slog kl. 03.03 natten til fredag alarm til politiet om et igangværende indbrud i en lampeforretning på Kirkevangen i Gørlev ved Kalundborg.

En person kom løbende ud gennem en knust rude til forretning, og flygtede sammen med den anden i en en sort, større bil som hold parkeret på stedet. Bilen kørte med høj fart i retning mod Kirke Helsinge.


Politiet kørte til området for dels at lede efter flugtkøretøjet, dels undersøge omstændighederne ved indbruddet, som ud fra videoovervågningsmaterialet viste sig at være et rambuktyveri.

En sort, større bil var blevet brugt til at knuse en forretningsrude, hvorefter to personer var kommet ind i forretningen, indtil røgkanonen gik i gang.

Eftersøgningen efter flugtkøretøjet i området gav umiddelbart ikke politiet yderligere spor at forfølge.

Bil brugt til indbrud i samme butik før

Ved gennemgang af videoovervågningsmaterialet kunne politiet konstatere, at det var samme køretøj, som var anvendt også ved indbruddet i samme forretning natten til den 14. september i år. Endvidere kunne politiet også konstatere, at køretøjet var meldt stjålet fra Fyn den 14. september.

Flugtbil i flammer

Fredag morgen kl. 07.04 fik politiet en henvendelse fra en lokal mand, der på Falkensøvej, Gørlev Sj., var kørt forbi en brændende bil, hvorfor brandvæsnet og politiet blev alarmeret.

Branden havde så godt fat i køretøjet, at det trods brandvæsnets indsats udbrændte.

Ud fra en foreløbig undersøgelse, herunder det brændte køretøjs nummerplade, arbejder politiet ud fra en formodning om, at det udbrændte køretøj er den stjålne bil fra Fyn, og som har været anvendt til de to indbrud i lampeforretningen.

Vil gerne i kontakt med vidner

I forbindelse med efterforskningsarbejdet vil politiet gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt ved lampeforretningen i nat eller senere på Falkensøvej, hvor den brændende bil blev fundet kl. ca. 07.00. Oplysninger i sagen gives til politiet på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.