Ung mand overfaldet på vej til fest

Flere patruljer rykkede kort før klokken to natten til søndag ud til Lejre-området efter en ung mand var blevet overfaldet.

I området ved Roarsvej og Kongebrovej fik politiet kontakt til en 18-årig mand fra Lejre, som var blevet overfaldet af fire andre unge mænd.

Den 18-årige var sammen med et par venner kommet i diskussion med især en person fra en anden gruppe unge. Diskussionen udviklede sig, således at først én og bagefter resten af gruppen overfaldt den 18-årige med slag og spark, inden gruppen forsvandt i byen.

De unge mænd blev beskrevet som 15-18 år gamle, følge forurettede blev de mistænkte beskrevet som unge mænd på 15-18 år, lyse i huden, alle 170-180 cm høje og alle iført mørke jakker. Politiet har optaget rapport om vold mod den 18-årige, der slap med lettere tilskadekomst som følge af overfaldet.

Patruljerne ledte efter dem i området med hjælp fra f.eks. en hundelufter, der havde set nogen af de mistænkte haste forbi.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket noget til overfaldet eller i øvrigt kan give oplysninger om identiteten på de mistænkte. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.