Tre sigtet efter graffiti

Arkivfoto: Susanne Jutzeler, suju-foto fra Pixabay

Det er ikke kun teenage-knægte, der maler graffiti. Det viser en sag fra fredag aften.

Kort før klokken 21 fik politiet en anmeldelse om, at tre mænd lavede graffiti på Dagli’Brugsen i Nyraad.

Kort efter ankom politiet til stedet og på baggrund af vidneforklaringer genkendte politibetjentene tre mænd, der gik på Clemensmindevej. Det var en 29-årig og en 33-årig mand fra Vordingborg og en 41-årig mand fra Præstø.

Den 33-årige smed en taske fra sig, som viste sig at indeholde tre spraydåser og en ulovlig foldekniv med en klinge på 9,5 cm. Han ville ikke oplyse sit navn og sin fødselsdato, så derfor blev han anholdt og sigtet for hærværk, for overtrædelse af knivloven og retsplejeloven. Den 33-årige blev taget med til politistationen i Vordingborg, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen efter en times tid.

De to andre blev også sigtet for hærværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.