Stjal penge fra supermarked

Torsdag eftermiddag kl. 13.15 fik politiet en anmeldelse fra personalet i Rema 1000 på Roskildevænget i Roskilde, at en mand netop havde stjålet penge fra kassen i supermarkedet.

Medarbejderne havde forsøgt at tilbageholde manden, men han havde vristet sig fri og var løbet fra stedet med pengene.

Manden var gået til kassen med en banan, som han ønskede at købe. Da kasseekspedienten åbnede kasseapparatet tog manden hånden ned i kassen, hvor han fik fat i et ukendt pengebeløb. Det lykkedes ikke personalet at tilbageholde manden, som løb ud på parkeringspladsen, hvor han satte sig ind i en lille mørk personbil og kørte fra stedet i retning mod Køgevej.

Manden beskrives som 35-50 år, 170 cm høj, muskuløs af kropsbygning, hvid hudfarve og brun hårfarve. Han var meget muskuløs og med et glat ungt ansigt. Han tale dansk. Han var iført sort hættetrøje og sorte bukser.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner, som har set manden, enten før eller efter han var i Rema 1000 omkring kl. 13.00 og som kan komme med oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.