Spritbilist var skyld i tre uheld før politiet slog kløerne i ham

Politiet efterlyser vidner, efter en 28-årig mand fra Søllested var indblandet i intet mindre end tre trafikuheld, da han onsdag formiddag kørte hasarderet rundt i Nakskov.

Den 28-årige kørte rundt i byen med meget høj hastighed i en bil og igennem flere røde lys.

Først forulykkede han, da bilen rullede hele vejen rundt på en mark ved Kirkevej og smadrede sin egen bagrude. Så fortsatte han sin kørsel, og på Erlingvej bakkede han ind i en parkeret bil. Den 28-årige kørte afslutningsvis ind i en have på Strandpromenaden, så bilen ikke kunne komme videre. Her blev han anholdt klokken 9.35.

Den 28-årige rettede nu sin vrede mod politiet og blev voldsomt udadreagerende. Han blev sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, spirituskørsel, samt kørsel uden førerret. Den 28-årige blev afhørt på politistationen i Nakskov, inden han blev løsladt igen klokken sidst på eftermiddagen.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.