Utilfreds butikstyv tissede ved supermarkedets vareindlevering

Lørdag eftermiddag kort efter klokken 14.30 opdagede en medarbejder i et supermarked på Tømmergade i Nakskov, at en mand forsøgte at komme ud af forretningen med bl.a. to kalvemørbrad, ost og elefantøl uden at betale.

Manden, der er 45 år og fra lokalområdet, blev tilbageholdt og politiet blev tilkaldt.

Den 45-årig blev sigtet for butikstyveri, men den sigtelse var han slet ikke enig i. Og måske var det for at understrege sin utilfredshed med sigtelsen, at han kort efter besluttede sig for at tisse ved supermarkedets vareindlevering. Det medførte dog kun endnu en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.