32-årig taget med 78 poser hash

Søndag aften ved 20-tiden kørte en politipatrulje ved Æblehaven, hvor de foretog et tilsyn ved ”Bambusgården”, hvor der tidligere er foregået hashhandel.

Betjentene kunne lugte, at der blev røget hash på stedet og traf fire yngre mænd fra Roskilde, som blev visiteret efter narko. En 32-årig mand blev fundet i besiddelse af 78 poser med mindre klumper hash, som af politiet betegnes som ”salgsposer”. Den 32-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg og taget med til politistationen til afhøring.

Patruljen beslaglagde hashen, som blev kontrolvejet på stationen til en samlet vægt på 88,58 gram. Den sigtede blev afhørt til sagen. Anklagemyndigheden vurdede sagen juridisk og fandt ikke grundlag for at fremstille den sigtede i grundlovsforhør, så han blev derfor løsladt mandag morgen, men er fortsat sigtet i sagen.

De øvrige mænd blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.