Havde 45 gram kokain på sig

En 18-årig mand fra Næstved er blevet varetægtsfængslet, sigtet for salg af narkotika.

Sagen tog sin begyndelse, da et par politibetjente lørdag ved 18-tiden under en almindelig patruljering fik øje på en ung mand på et stisystem ved Prins Jørgens Alle i Vordingborg. Da betjentene forsøgte at tage kontakt til ham, stak han af.

Der gik dog ikke længe inden han var løbet op og anholdt.

Der viste sig at være en god grund til at han stak af, for han havde mere end 45 gram kokain på sig. Ved den efterfølgende ransagning af mandens hjem fandt politiet flere ulovlige stoffer og ting, der kunne indikere at han solgte det. Derfor blev han sigtet for salg af narko.

Han blev senere fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 12. august.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.