Patient overfaldt plejepersonale på psykiatrisk hospital

Politi og ambulancer blev mandag aften sendt til Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde, hvor en patient havde overfaldet plejepersonale.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at personalet på stedet slog alarm til politiet kl. 21.24 og bad om assistance til at pacificere en en 30-årig mandlig patient, som var udadreagerende og havde overfaldet en 37-årig mandlig ansat på grund af en uenighed mellem patienten og personalet.

Den 30-årige havde slået den 37-årige mandlige plejer med de bare næver, og da andet personale kom plejere til undsætning var der opstået tumult. Under tumulten fik den 30-årige patient et ildebefindende og tilsyneladende et hjertestop, så personalet foretog livreddende førstehjælp og fik tilkaldt ambulancepersonale til at assistere hermed.

Den 30-årige blev i live bragt til et sygehus, hvor han blev indlagt til observation i forhold til årsagen til hans ildebefindende.

Der var således ikke brug for politiets assistance til at pacifiere den 30-årige, så fokus blev istedet, overfaldet på den 37-årige mandlige plejer og muligt andre tilstedeværende medarbejdere, der også måske var blevet udsat for vold fra den 30-åriges side.

De overfaldne blev undersøgt på en skadestue som dokumentation for overgrebet og blev efterfølgende afhørt til sagen.

Ingen af personalet var kommet alvorligt til skade som følge af overfaldet.

Politiet behandler sagen som overfald på personer i offentlig tjeneste.

Tirsdag morgen var den 30-årige fortsat indlagt til observation på et sygehus, mens politiet fortsatte efterforskningen og afhøringerne i sagen.


Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.