19-årig sigtet for vold mod politiet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 19-årig mand, og sigtet ham for vold mod polititjenestemand.

Det skete i forbindelse med en politiforretning i Haslev lørdag aften, hvor en politipatrulje traf den unge mand, som virkede påvirket af euforiserende stoffer, og som ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt. Han truede politibetjentene, og derfor blev han anholdt.

På vej til politistationen i Næstved blev den 19-årige imidlertid så opfarende, at patruljen måtte holde ind til siden, og holde den 19-årige fast, indtil endnu en politipatrulje kom dem til undsætning. Herefter kunne han fragtes til politistationen, hvor han faldt til ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.