Mand sigtet for indbrud i villa

Mandag eftermiddag anmeldte en 58-årig kvinde at hun var kommet hjem til sin bopæl på Klintvej i Klint ved Nykøbing Sj. og havde opdaget, at der havde været indbrud.

Kvinden kunne fortælle, at indbruddet var sket inden for de seneste tre timer og en rude var blevet knust, og fra stedet var der stjålet en bærbar computer.

Politiet kørte til stedet for at undersøge stedet nærmere for eventuelle spor og finde eventuelle vidner.

I nabolaget fik politiet kontakt til en mand, der tidligere var blevet opsøgt at flere mænd, der havde spurgt, om han havde kendskab til indbrud i området. Det havde manden ikke, men politiet fik en af mændene identificeret som en 20-årig mand fra Nykøbing Sj. Efterfølgende kørte politiet til hans opholdssted, hvor den 20-årige blev truffet. Han havde mindre og friske sår på hænder og arme, hvorfor politiet anholdt og sigtede ham for indbruddet på Klintvej.

Ved ransagning af hans opholdssted fandt politiet den stjålne computer, som blev beslaglagt som bevis og med henblik på genudlevering til ejeren.

Den 20-årige blev afhørt til sagen og efterfølgende løsladt, da grundlaget for varetægtsfængsling af ham ikke var til stede. Han er fortsat sigtet i sagen, som senere vil finde sin strafferetlige afgørelse.

Politiet oplyser, at den 58-årige kvinde allerede har fået sin computer tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.