Togpassagerer overfaldet med slag og spark

Politiet søger vidner efter fire personer sent søndag aften blev overfaldet i toget på Odsherred-banen.

Søndag aften kl. 23.41 fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding fra fjernstyringscentralen for Odsherred-banen, at en lokomotivfører havde aktiveret nødbremsen på grund af noget uorden i toge. Toget var nu standset midt på sporet øst for overskæringen ved Tuse Lågevej, men tæt på Nykøbingvej ved Holbæk.

To personer var stukket af fra toget ad togskinnerne i nordvestlig retning.

Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til stedet for at få klarlagt, hvad der var sket, samt for eftersøgning af de to undløbne personer.

Fire personer – to piger på 14 og 15 år fra hhv. Glostrup og Svinninge samt to mænd på 22 og 45 fra hhv. Søborg og Regstrup – var blevet udsat for vold med slag og spark samt verbale trusler af de to mænd, der efterfølgende var flygtet fra toget.

En hundepatrulje fulgte spor efter de to mænd over en strækning på ca. 3.500 meter gennem kornmarker, tværs over Kalundborgvej frem til et område ved en autoforhandler tæt på rute 21, hvor politiet på nogen afstand kunne se to personer blive samlet op af et afventende køretøj på rute 21. Køretøjet kørte efterfølgende med høj hastighed væk fra opsamlingsstedet og i østlig retning mod Holbæk.


Den foreløbige efterforskning i sagen har klarlagt, at de to flygtede mænd på grund af en intern uenighed begyndte at overfalde de to piger, hvorefter de to mænd blandede sig og i den anledning selv blev overfaldet. Alle fire ofre blev vejledt om at blive undersøgte på skadestuen, inden de på et senere tidspunkt skal endelig afhøres om sagen. Pigernes værger er også underrettet om sagen.

De to flygtede mænd blev af ofrene beskrevet som:

A: Mand, Afrikansk af udseende, 20-25 år, 190-195 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Sort, Iført: lilla fodboldtrøje, “PSG”, langærmet; og

B: Mand, 18-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: “hak” i øjenbrynet, Iført: Mørkeblåt joggingsæt, sort kasket og briller.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set de to mænd på flugt i Tuse-området, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.