To sigtet for tyveri fra byggeplads

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at et vidne ved midnatstid natten til fredag anmeldte, at han havde set to personer læsse nogle isoleringsplader på en påhængsvogn på en byggeplads på Mathilde Fibigers Vej i Næstved.

Derefter blev de kørt til en anden adresse i nærheden og læsset af.

På vej til stedet mødte en politipatrulje en bil, der passede på beskrivelsen. Der sad en 39-årig mand fra Næstved bag rattet, og der var en 34-årig mand, også fra Næstved, med som passager. Den 34-årige indrømmede, at de havde stjålet noget isoleringsmateriale, og de blev herefter begge anholdt klokken 0.17 og sigtet for tyveri. De blev afhørt på politistationen i Næstved, og bagefter blev tyvekosterne afhentet og tilbageleveret til byggepladsen.

Begge de sigtede er løsladt, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.