Mand med rollator var på skinnerne – Toget måtte lave katastrofeopbremsning

Det var tæt på at ende fatalt, da et tog torsdag eftermiddag kl. 14.40 kom til en jernbaneoverskæring ved Nygade i Helsinge.

Toget var kort forinden kørt fra Helsinge Station i retning mod Vejby, da lokomotivføreren ved jernbaneoverskæringen opdagede, at en ældre mand med rollator befandt sig på skinnerne. Lokomotivføreren benyttede faresignal og foretog en katastrofeopbremsning.

De første meldinger lød på, at manden skulle være blevet hevet ind under toget, men det viste sig, at toget nåede at standse, inden manden blev påkørt. En rollator, som manden benyttede, blev dog muligvis ramt. Der skete således ikke umiddelbart nogen personskade, men en ambulance kørte alligevel den 81-årige mand til tjek på hospitalet.

Præcis hvad der skete, skal undersøges nærmere, oplyser Nordsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.