19. april 2024

Foto: Presse-fotos.dk

Kort før klokken 15 onsdag blev politi og brandvæsen sendt til en brand i en trævilla på Mirabellevej i Kirke Hyllinge i Hornsherred.

Kort før klokken 15 onsdag blev politi og brandvæsen sendt til en brand i en trævilla på Mirabellevej i Kirke Hyllinge i Hornsherred.

Ved ankomsten var der kraftig brand i huset, og det medførte stor røgudvikling.

Der var ingen mennesker eller dyr i huset, og brandvæsnet gik i gang med slukningsarbejdet.

Politiet advarede et plejehjem i nærheden om at blive indendørs med lukkede vinduer og døre, da bygningen lå i vindretningen fra branden.

Beboerne i nabohuset blev evakueret, indtil branden var slukket.

Brandvæsnet fik kontrol over ilden, som ikke nåede at sprede sig yderligere. Branden blev slukket, men der skete store brandskader på huset.

Politiet undersøgte brandstedet, og fandt frem til at branden var startet omkring husets veranda, hvor husets beboer tidligere på dagen havde anvendt gasbrænder til at fjerne ukrudt. Branden i træhuset formodedes at være startet som følge af en glød, som havde fået fat i træværket. Ingen personer kom noget til ved branden.

Politiet sigtede husets ejer for at overtræde beredskabsloven om uforsigtighed med ild. Han kan forvente en bøde i sagen.

Tidligt torsdag morgen blussede branden op igen, da nogle gløder havde ligget og ulmet. Brandvæsnet kørte til stedet og fik efterslukket branden, men der var ikke behov for politiet på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.