17-årig sigtet for blufærdighedskrænkelse

Søndag aften kl. 21.12 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra moderen til en 14-årig pige, som sammen med en veninde kort forinden havde været udsat for blufærdighedskrænkelse.

Politiet kørte til stedet, hvor pigen og veninden blev afhørt til sagen, mens pigens mor var til stede.

De to 14-årige piger havde mødt en unge mand ved søen, hvor han havde fulgt efter dem. På stisystemet imellem Lundegårdsskolen og Tinggårdsparken havde den unge mand talt til pigerne, som var blev utrygge, så de gik ind på Lundegårdsskolen for at aflede den unge mand. Da pigerne kom ud på stisystemet igen mødte de den unge mand igen. Han havde bukserne trukket ned om knæede og rørte ved sine kønsdele. Pigerne løb herefter fra stedet og ringede til den enes mor.

En patrulje kørte en tur i området, hvor flere vidner blev afhørt. Politiet fik her identificeret den mistænkte, en 17-årig ung mand fra lokalområdet. Patruljen kørte til den mistænktes adresse, hvor han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og afhørt til sagen. Han nægtede at have blottet sig for pigerne. Den 17-åriges mor var hjemme, da politiet ankom, og hun blev orienteret om sigtelsen.

Politiet underrettede de sociale myndigheder om sagen, da den sigtede er under 18 år.

Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.