14-årig udsat for blufærdighedskrænkelse

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner i en sag, hvor en 14-årig pige torsdag eftermiddag blev udsat for blufærdighedskrænkelse.

Politiet oplyser, at pigens mor anmeldte episoden kl. 16.03, og at blufærdighedskrænkelsen var sket kort før anmeldelsen.

En politipatrulje kørte hjem til pigen, som blev afhørt til sagen. Hun fortalte, at hun var kommet cyklende på Gislingevej lige syd for Grevinge, da en mandlig cyklist henvendte sig til hende. Han tog hendes jakke af og rørte kortvarigt ved hende. Han stoppede, da der kom en bil forbi og kørte herefter væk. Manden var kommet cyklende mod Grevinge og fortsatte videre i retning mod Grevinge efter episoden.

Han beskrives som: Mand, 25-30 år, 170-175 cm, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Rød hud under øjnene, Iført: Sort hættetrøje med hætten oppe, sorte cowboybukser, sort mundbind/maske for underansigtet., Medbragte: sort/grøn cykel.

Politiet efterforsker nu sagen om blufærdighedskrænkelse og søger i den forbindelse vidner. Bilisten som passerede pigen og manden med cykler på Gislingevej omkring kl. 16.00 eller andre borgere som har set den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.