Vred ung mand til politiet: Pansersvin

En 23-årig mand blev noget ophidset, da politiet søndag eftermiddag dukkede op.

Politiet havde fået en anmeldelse om, at der holdt en bil uden nummerplader ved kirken i Havrebjerg uden for Slagelse.

I bilen sad en 23-årig mand fra Slagelse, som var ophidset, da politiet ville undersøge anmeldelsen. Den 23-årige kaldte, ifølge døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, politibetjentene for både “svin” og “pansersvin”, ligesom han kastede med perlesten mod politibilen, som han også gav et spark.

Politiet fik søndag klokken 14.26 en anmeldelse om, at der holdt en bil uden nummerplader på ved kirken i Havrebjerg uden for Slagelse.

Den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at få ro på stedet blev han anholdt klokken og taget med til politistationen i Næstved til afsvaling. Han blev løsladt igen efter ca. 3 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.