Politiet tog lånt bil fra narkobilist

Tirsdag aften kl. 19.30 traf en patrulje en personbil ved Circle K tanken på Københavnsvej i Roskilde.

Bag rattet sad en 20-årig mand fra Hedehusene, som politiet mistænkte havde røget hash under kørslen. Det blev bekræftet med en narkometertest, så den 20-årige blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve.

Det viste sig, at den 20-årige havde fem endnu ikke afgjorte sager om narkokørsel i samme bil, som var en han havde lånt. Politiet besluttede derfor at bilen skulle beslaglægges med henblik på konfiskation.

Bilens ejer blev orienteret om beslaglæggelsen, men ønskede rettens vurdering af sagen. Beslaglæggelsen vil derfor bliver forelagt retten, som også senere vil tage stilling til, om bilen endeligt kan konfiskeres, når sagerne om narkokørsel skal afgøres.

Efter blodprøveudtagelsen blev den 20-årige løsladt, og han vil høre mere fra politiet i sagen, når svaret på blodprøven kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.