16-årig sigtet for trusler

Klokken 01.10 natten til søndag anmeldte nattevagten på en erhvervsskole i Høng, at en ung mand kort forinden var mødt op på skolen sammen med en gruppe venner, hvor han havde truet med en pistollignende genstand.

En patrulje kørte til stedet, hvor de fandt frem til den mistænkte, en 16-årig ung mand fra Jyderup, som forsøgte at løbe fra stedet. Betjentene løb ham op og han blev kl. 01.25 anholdt uden dramatik.

Den 16-årige blev fundet i besiddelse af en splatterpistol, som politiet beslaglagde til sagen.

Den 16-årige, som var beruset, var mødt op på stedet på grund af en strid med en 17-årig elev på skolen. Den 17-årige unge mand fra Høng blev truet af den 16-årige, som viste den pistollignende genstand, som sad i hans bukselinning. Den 16-årige truede også en medarbejder på skolen, så politiet sigtede den 16-årige, som grundet sin påvirkningsgrad ikke var egnet til afhøring.

Patruljen kørte den 16-årige hjem til hans forældre, som samtidig blev underrettet om sagen. Politiet orienterede desuden de sociale myndigheder om sagen.

Den 16-årige skal afhøres til sagen, og han kan herefter forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.