Ballade i retten

Der var onsdag tumult i retten i forbindelse med en drabssag fra Køge.

Onsdag begyndte en retssag ved Retten i Roskilde, hvor en 22-årige mand fra Køge er tiltalt, for i april 2020, at have dræbt en 31-årig mand med knivstik på Parkvej i Køge.

Mange tilhørere var mødt op ved Retten onsdag formiddag, hvilket skabte uro ved retten. Der var pårørende til både den dræbte og den tiltalte, som alle var meget berørte, hvilket bragte følelserne i kog. Politiet var til stede ved retten for at sikre, at retsmødet kunne gennemføres i god ro og orden.

Der opstod tumult i forhallen til retslokalet kort før retsmødet skulle gå i gang kl. 09.30. To mænd indlod sig i slagsmål, der dog hurtigt blev standset af politiet. Politiet sigtede de to, en 54-årig mand fra Køge og en 32-årig mand fra Frederiksberg, for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved at indlede sig i slagsmål. Den 54-årige blev anholdt kl. 09.20 for at skabe ro i retsbygningen. Han blev taget med til stationen til afhøring og blev løsladt ved middagstid. De to sigtede kan begge forvente en bøde i sagen. Retsmødet forløb efter planen og uden yderligere behov for indgriben fra politiet.

Efter frokost var kommet flere tilhørere, så politiet indførte visitation af tilhørerne ved retsmødet, for at sikre den generelle gode orden i retsbygningen. Ingen personer blev fundet i besiddelse af noget ulovligt. Politiet blev på stedet indtil retsmødet var afsluttet hen på eftermiddagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.