19. april 2024

Foto: Henning Lundhøj

En kvinde i 50'erne slog lørdag eftermiddag kort før klokken 15 alarm til politiet efter hun var flygtet fra sin bopæl på Højen i Jyderup Lyng ved Vig efter et husspetakler, hvor hun var blevet overfaldet.

En kvinde i 50’erne slog lørdag eftermiddag kort før klokken 15 alarm til politiet efter hun var flygtet fra sin bopæl på Højen i Jyderup Lyng ved Vig efter husspektakler, hvor hun var blevet overfaldet.

Kvinden fortalte politiet, at hun var blevet overfaldet af en Lørdag eftermiddag kort før klokken 15 slog en kvinde i 50’erne alarm til politiet, efter at det var lykkedes hende at flygte fra sin bopæl efter et overfald, som en mand også i 50’erne og med nær relation til offeret kunne mistænkes for.

Kvinden var blevet overfaldet af en man, som muligvis fortsat var på stedet. En politpatrulje kørte derfor hurtigt til adressen, hvor det blev konstateret, at manden ikke længere var tilstede, men at der var opstået brand på stedet. Brandvæsnet blev tilkaldt for at slukke branden, der kun forrettede mindre skader i den ene ende af huset, medens resten af beboelsen blot var fyldt med røg.

Undersøgt på skadestuen

Kvinden blev blev undersøgt på skadestuen og fik konstateret skader efter det voldelige overfald.

Politiet indledte herefter en efterforskning for at finde både brandårsagen og for at finde frem til den mistænkte, som havde forladt stedet i en sølvfarvet personbil Ford Fiesta med nummerpladen ZC24008.

Både bilen og manden har politiet siden anmeldelsen ledt efter og herunder anvendt bl.a. en helikopter.

Mandag er det endnu ikke lykkedes at lokalisere manden, hvorfor politiet fortsat beder om offentlighedens hjælp til at finde bilen og ikke mindst manden, der muligvis også kan have behov for hjælp.

Oplysninger i sagen om enten bilen eller manden kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.