28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag aften kort før klokken 19 modtog politiet en anmeldelse fra en 40-årig mand fra Greve, som fortalte, at han netop havde været udsat for vold af en bekendt 38-årige mand fra Greve, da de befandt sig i Greve Midtby Center.

De to havde talt sammen, hvorunder den 38-årige var blevet ophidset og havde slået den 40-årige flere gange i ansigtet.

Den 38-årige var herefter kørt fra stedet i en taxa, mens den 40-åriges kone ringede 112.

Den 40-årige havde fået en flænge i øjenbrynet og et hævet øje efter overfaldet og blev tilset på skadestuen.

Havde flere våben

En patrulje kørte til den mistænktes adresse i Greve, hvor de traf den 38-årige hjemme. Han blev sigtet for vold og anholdt, da han skulle med på stationen til afhøring.

Mens betjentene var i den 38-åriges hjem, så de flere ældre våben. Stedet blev derfor ransaget, hvor der blev fundet en ældre plomberet pistol, en knippel, et samuraisværd, to segl og tre macheter, som den 38-årige ikke havde tilladelse til at have. Han blev sigtet for at overtræde våbenloven og alle våbnene blev beslaglagt. Politiet skal nu undersøge, om han lovligt må have nogen af de beslaglagte våben, der ellers vil blive konfiskeret.

Den blev 38-årige afhørt på politistationen, hvorefter han blev overført til arresten, da han var søgt til fogedretten, hvor han blev fremstillet tirsdag formiddag og efterfølgende løsladt, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Han kan forvente at høre mere fra politiet i sine sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.