En dræbt og to såret af skud

En person er dræbt og to såret efter et skyderi i Kalundborg tirsdag aften.

Skudepisoden fandt sted ved supermarkedet Meny på på Nørre Allé.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 18.12 modtog en anmeldelse om, at der var afgivet flere skud mod tre personer ud for en forretning på Nørre Allé i Kalundborg.

Flere ambulancer og politipatruljer sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at tre yngre mænd var ramt af skud, heraf var den ene afgået ved døden. De to øvrige indbragt til hospital i kritisk tilstand.

Politiet har aftenen igennem været massivt til stede i området, hvor der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser, der forventes at ville vare natten igennem.

Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand.

Brændene varebil

Klokken 18.26 modtog politiet en anmeldelse om en brændende varebil på Eskebjergvej i Kalundborg.

Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom vi naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.