Har meldt sig selv: 24-årig sigtet for drabsforsøg

En 24-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for forsøg på manddrab på en ung mand ved en fest i Nyrup i Sorø Kommune.

Episoden fandt sted kort efter midnat natten til lørdag, da to mænd dukkede op til en privatfest på Nyrupsvej, som de ikke var inviteret til.

Da de, trods manglende invitation, alligevel forsøgte at komme ind, opstod der slagsmål og i den forbindelse blev en ung mand stukket med kniv i brystregionen.

Politiet og ambulance blev tilkaldt, og den unge mand blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader.

En mand blev kort efter anholdt og sigtet for forsøg på manddrab – det var en 23-årig mand fra Dianalund. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han efterfølgende blev varetægtsfængslet.

Det lykkedes for den anden at stikke af, men onsdag aften meldte han sig selv til politiet. Det drejer sig om en 24-årig mand fra lokalområdet, der blev anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. Han blev i går fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 25. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.