Kran ramte bro

En 29-årig mandlig lastbilchauffør fra Sørvand var i nat en smule uheldig.

Da han kom kørende i sydlig retning ad Ivar Huitfeldtsvej og ned i tunnelen under jernbanen ramte kranen ramte først en betondrager over vejen og efterfølgende loftet i tunnelen, hvorved der gik der hul på kranens hydraulikslanger, så olie blev sprøjtet ud på kørebanen og siderne i tunnelen.

Lastbilchaufføren kunne dog komme fri ved egen kraft, og brandvæsnet sørgede efterfølgende for at foretage det fornødne i forhold til det spildte olie. Brandvæsnet vurderede umiddelbart, at der ikke var nogen fare i tunnelen som følge af påkørslen, men Køge kommunes vejvæsen vil følge op på denne vurdering i løbet af i dag, fredag.

Lastbilchaufføren selv slap uskadt fra ulykken, og der var ikke andre trafikanter involveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.