Pizzaria overtrådte COVID-19 regler

Onsdag aften kontaktede en borger politiet og fortalte, at vedkommende var gået forbi et pizzeria i den centrale del af Kalundborg by og havde bemærket, at hverken kunder eller personale bar mundbind.

Politiet sendt en patrulje til stedet og kunne konstatere, at der var en enkelt kunde uden mundbind til stede. Tre medarbejdere bar heller ikke mundbind, men de to af dem var ud fra deres arbejdsområdet og beskæftigelse heller ikke omfattet af kravet.

Politiet fandt derfor kun grundlag for at sigte den ene medarbejder for overtrædelse af COVID-19-lovgivningen med krav om anvendelse af mundbind i det pågældende pizzeria.

Medarbejderen vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.