Nu er tre fængslet efter skud i Måløv

Retten i Glostrup har i dag varetægtsfængslet en 27-årig mand, som politiet forbinder med en skudepisode i Måløv den 17. maj. Dermed er tre personer nu varetægtsfængslet i sagen.

Skudepisoden fandt sted på  Måløv Hovedgade søndag den 17. maj omkring kl. 18.30, hvor gerningsmænd i en sort Opel Insignia afgav et større antal skud mod personer i en sort VW Golf – dog uden nogen blev ramt.

Siden skudepisoden har en omfattende efterforskning ført til anholdelse, sigtelse og varetægtsfængsling af to mænd på 20 og 28 år. En tredje mand på 29 år, som i forvejen var varetægtsfængslet i en anden sag, er også sigtet for episoden i Måløv. 

Nu er også en fjerde mand på 27 år anholdt onsdag og i dag torsdag begæret varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, som retten holdt for lukkede døre.

-Retten besluttede at varetægtsfængsle ham til foreløbig den 10. september, siger specialanklager Morten Frederiksen, Københavns Vestegns Politi.

Dagens retsmøde blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, derfor kan der ikke frigives flere detaljer fra sagen på nuværende tidspunkt. 

Rettens kendelse blev ikke kæret. Der er nedlagt navneforbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.