19-årig fængslet efter knivstik i boligområde

Politiet var talstærkt tilstede i Ladegårdsparken søndag. Foto: Rolf Larsen

En 19-årig mand er blevet varetægtsfængslet i en sag, hvor en 24-årig mand blev stukket i ballen med en kniv. Det skriver Holbaekonline.dk

Knivstikkeriet fandt sted i forbindelse med noget uro mellem to grupperinger i boligområdet Ladegårdsparken i Holæbk søndag eftermiddag.

Den 24-årige blev bragt til skadestuen og to 19-årige mænd, som politiet mistænker som gerningsmænd forsvandt fra stedet.

Mandag eftermiddag anholdt politiet den ene af de mistænkte 19-årige mænd. Han havde inden anholdelsen haft telefonisk kontakt med politiet og ville melde sig selv. En politipatrulje kørte til en nærmere aftalt mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham.

Den 19-årige blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Holbæk sigtet for grov vold. Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre og den 19-årige, der nægtede sig skuldig, blev varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen. Han er efterlyst over hele landet og politiet opfordrer ham til at melde sig selv.

:NB:

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.