Motorcrosskører på hospitalet efter ulykke

En motorcrosskører kom ondsag eftermiddag til skade i et uheld på motorcrossbanen i Svebølle ved Kalundborg.

Ulykken skete ved 16.30-tiden under kørsel på banen.

I følge Netavisen Sjællands oplysninger, var der tale om et hændeligt uheld, da den 21-årige motorcrosskører var gået i stå på toppen af en bakke og kort efter kom en anden kører, som ikke kunne undgå at ramme ham.

Ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet og køreren blev stabiliseret og derefter bragt til sygehuset. Han blev behandlet for mindre skader på ryghvirvlerne. At han var sluppet så heldigt, skyldes, at han var iført en såkaldt brynje, som er en del af sikkerhedsudstyret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.