16. april 2024

Foto: Alex Christensen

Foto: Alex Christensen

Tre mænd er blevet fængslet efter et knivstikkeri tirsdag formiddag hvor en 52-årig mand efterfølgende døde af sine kvæstelser.

Den 52-årige blev fundet voldsomt blødende kl. 10.36 på Lindevej. Politi, ambulance og en lægehelikopter blev tilkaldt og den 52-årige blev bragt til sygehuset til behandling for livstruende læsioner i kroppen. Trods lægernes indsats afgik han ved døden kl. 15.07.

Politiet afspærrede området ved Lindevej, mens politiets teknikere undersøgte stedet og sikrede spor. Da politiet var færdige på stedet, sørgede brandvæsnet for at fjerne alle synlige spor efter knivstikkeriet.

Tre mænd blev anholdt, mistænkt for at have været involveret i en konflikt med den 52-årige, som endte med, at han blev stukket. Motivet til overfaldet anser politiet, som en intern konflikt imellem de involverede.

De ene af de tre – en 43-årig mand – var søgt til afsoning i en anden sag, så han blev fængslet direkte.

De to andre anholdte – en 27-årig mand og en 28-årig mand – blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre ved Retten i Holbæk. Her blev de begge varetægtsfængslet frem til den 7. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.