Alt for hurtige bilister på motorvejen

Der må – og kan – køres stærkt på motorvejen, men to unge mænd kørte onsdag aften meget stærkere end tilladt på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand.

Klokken 20.08 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 176 km/t ad motorvejen i nordgående retning, selv om det ved færdselstavler er angivet, at højst tilladte hastighed er 110 km/t.

Bag rattet sad en 19-årig mand fra Køge, som blev sigtet for hastighedsovertrædelsen.

Han kan nu ud over en bøde også forvente en påstand om frakendelse af kørekortet.

Den 19-årige var ikke den eneste, med en tung fod på speederen. Klokken 21.29 målte færdselspolitiet en anden bilist til at køre mindst 179 km/t i sydgående retning trods skiltning om højst tilladt 110 km/t.

Bilen blev ført af en 28-årig mand fra Dragør. Udover en sigtelse for hastighedsovertrædelsen blev han også sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde fået generhvervet sit kørekort efter en tidligere sag om netop for høj hastighed. Disse to nye sager vil også medføre bøder samt en påstand om frakendelse af førerretten på grund af den høje hastighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.