29. marts 2024

Retten i Holbæk. Foto: Alex Christensen.

En 43-årig kvinde blev tirsdag varetægtsfængslet, mistænkt for besiddelse af amfetamin til videreoverdragelse. Det skriver Holbaekonline.dk.

Sagen begyndte, at da politiet ved 13.00 henvendte sig på en adresse i Høng, for at tale med kvinden om en bekymring for hendes søn. På adressen så politiet en en mindre portion hvidt pulver stående frit fremme i en lille skål og i nærheden lå et sugerør, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om euforiserende stoffer. Kvinden bekræftede politiets mistanke og da hun derfor kunne mistænkes for besiddelse af narkotika, blev hun sigtet til sagen.

Politiet ransagede herefter adressen med assitance fra narkohunde og fandt knapt 95 gram amfetamin, noget fyldstof og en digitalvægt.

Stoffet i skålen blev, sammen med det øvrige fundne, testet til at være amfetamin, som politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af med henblik på videreoverdragelse til andre, hvilket kvinden blev sigtet for.

Kvinden blev anholdt og måtte tilbringe natten i et arresthus for tirsdag at blive fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre i Retten i Holbæk. Her blev hun varetægtsfængslet frem til den 9. juni.

Den 43-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.