29. marts 2024

Foto: Rolf Larsen

Onsdag eftermiddag kort efter klokken 16.30 anmeldte en 49-årig kvinde var blevet overfaldet af en fremmed mand, der pludselig overfaldt hende, da hun gik ad Parkvej i Køge, medens hun talte i telefon.

Kvinden har forklaret politiet, at manden kom springende ud fra et buskads og overfaldt hende med adskillige knytnæveslag mod kroppen, flere klem om torsoen og riven i håret.

Da et vidne gjorde opmærksom på sin tilstedeværelse, gik manden i den retning, hvorfra han var kommet.

Overfaldet var ifølge kvinden helt umotiveret.

Efter anmeldelsen til politiet holdt kvinden øje med manden, som politiet kort efter kunne anholde.

Der var tale om velkendt, 48-årig mand fra Køge, der ved anholdelsen var påvirket af både stoffer og alkohol. Han blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han blev sigtet og afhørt til sagen. Den anholdte blev tillige undersøgt af en læge til vurdering af, hvorvidt manden kunne have behov for hjælp i øvrigt. Det var der ikke lægelig begrundelse for, så manden blev løsladt efter endt sagsbehandling.

Inden sagen bliver afgjort strafferetligt, vil politiet dog i samarbejde med kommunen og andre relevante samarbejdspartnere forsøge at få tilbudt personlig hjælp til manden, så han ikke f.eks. begår overfald eller er til ulempe for øvrige i det offentlige rum, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.