16. april 2024

Foto: Rolf Larsen

Ni personer blev tirsdag morgen kort efter klokken 7.00 anholdt under en politiaktion mod flere adresser på Vestlolland.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben og euforiserende stoffer.

Flere steder, hvor politiet slog til, er der fundet våben i form af knive, slagvåben og ammunition, og der er også fundet amfetamin og andre stoffer.

De anholdte er fra lokalområdet, og anholdelserne skete uden dramatik. Aktionen er i skrivende stund fortsat i gang, og det forventes, den kan vare flere timer endnu. Politiet vil ikke udelukke, at der kan ske flere anholdelser.

– Der er tale om en personkreds, som har været genstand for politiets efterforskning igennem en tid, og jeg vil umiddelbart betegne dem som værende i udkanten af bandemiljøet. Derfor er det med stor tilfredshed, at vi nu har kunnet anholde en stribe personer, som vi kan stille til ansvar for nogle grove overtrædelser. De anholdte fremstilles her tirsdag formiddag i grundlovsforhør i retten med henblik på varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmøderne afholdes for lukkede døre, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.